06 51 20 95 10

Btravelled

Btravelled verzorgt weekendjes weg, zonder dat je van te voren weet waar je naar toe gaat. Dat is nog eens een verrassing… Btravelled was op zoek naar een geschikte partij om een website te laten maken en is uiteindelijk bij Designgeeks terecht gekomen.

Meedenken

Het begon bij een logo en de gedachte om een website te laten maken waar mensen laagdrempelig hun boekingen konden doen. Wij zijn vervolgens creatief brutaal geweest en hebben een hele nieuwe strategie en denkwijze ontwikkeld. We hebben een nieuw logo en huisstijl gemaakt en een verhaal neergezet waar de klant enthousiast van werd.

Daarna is er een online marktonderzoek door Buskruit Communicatie gedaan waarin we hebben gekeken naar de doelgroep en het doel van de website. We ontdekten unieke kansen. We ontwierpen en bouwden de website. De klant en Designgeeks waren erg blij met het eindresultaat. Op naar veel boekingen!

Bekijk hier de website btravelled.com

DAAG ONS UIT

Neem contact op met Henri via of bel 06 51 20 95 10

Designgeeks is een zeer leuke partij om mee samen te werken. Zij hebben geen moeite een verhaal te vertalen naar concreet maatwerk. Er werd daarnaast goed geluisterd naar mijn kritische blik. Je mag gerust stellen dat ik een tevreden klant ben!

giovanni_btravelled

Giovanni van Raam

Btravelled