06 51 20 95 10

Crescendo Coaching

Crescendo coaching helpt teams die een doorbraak willen realiseren. Ze zijn nieuw op de coaching markt en vroegen Designgeeks om een logo / huisstijl / website.

Creatief proces

De klant had zelf veel creatieve ideeën waar gehoor aan werd gegeven waardoor er een mooi product werd neergezet. We begonnen het creatieve proces door te zoeken naar een goed verhaal waar het logo en de huisstijl op aan zouden sluiten.

Toen we hier helemaal tevreden over waren is er een ontwerp gemaakt voor een website. Hier kwam duidelijk de smaak en stijl van de klant naar voren, maar het belangrijkste was dat de site een antwoord gaf aan een bepaalde behoefte, namelijk teams die een doorbraak willen realiseren. Hierna is de website gebouwd door Designgeeks en heeft de klant verdere invulling gegeven aan de site. Zowel de klant als Designgeeks is erg trots op het eindresultaat!

Bekijk hier de website crescendo-coaching.nl

DAAG ONS UIT

Neem contact op met Henri via of bel 06 51 20 95 10

"Een goede website maken is een hele uitdaging. Henri heeft me daar uitstekend in geholpen en een prachtig product geleverd! Een mooi en goed doordacht ontwerp, goede samenwerking & alles is mogelijk! "

wim-stephanus-crescendo-coaching

Wim Stephanus

Crescendo Coaching