06 51 20 95 10

Passie voor design en code

Designgeeks ontwerpt mooie websites die soepel werken volgens de laatste technische trends. Wij zorgen ervoor dat je website gebruikersvriendelijk en snel is. Alles voor een optimale gebruikservaring van je websitebezoekers. Of je site nu op een smartphone of op een groot scherm wordt bekeken, we zorgen ervoor dat je website perfect werkt. Daarom gaan we altijd voor pixelperfecte websites met perfectie op de vierkante pixel. Wij hebben passie voor design én code.

Online marketing strategie

Een goede online marketing strategie is de basis voor het succes van je website.
Voor bezoekers is het belangrijk dat in één oogopslag duidelijk is wat ze op je site kunnen doen of vinden. Bezoekers beslissen in een fractie van een seconde of ze meer willen weten of dat ze verder zoeken. Wij zorgen ervoor dat bezoekers op jouw website blijven!

En dat is nog niet alles…

Designgeeks maakt zoekmachine vriendelijke websites die goed door Google doorzocht kunnen worden. Daarbij stellen wij hoge eisen aan hosting van websites en nemen we alleen genoegen met het beste.

We geloven in de integratie van website ontwerp én website ontwikkeling. Designgeeks kenmerkt zich door oog voor detail, passie voor design én techniek.

DAAG ONS UIT

Neem contact op met Henri via of bel 06 51 20 95 10