06 51 20 95 10

Verzien

Voor Verzien benaderde theatermaker en jongerenwerker Inès Kok ons met de vraag een logo, huisstijl en website te ontwerpen. Ze wilde graag dat we out of te box zouden denken en dat zij zou opvallen met haar website.

Meedenken

We hebben met haar nagedacht over haar persoonlijke eigenschappen en  waarden voor haar onderneming en hebben een merk voor haar gecreëerd die dichtbij haar zelf ligt. Haar creativiteit komt er goed in naar voren en voor ons was het een leuke uitdaging om met nieuwe technieken aan de slag te gaan.

Nog even geduld…

Als je nieuwsgierig geworden bent en graag de nieuwe website van verzien wilt bekijken zul je nog even geduld moeten hebben. De website is onlangs ontworpen en gebouwd en staat nu klaar om met de juiste teksten en foto’s ingevuld te worden. hieronder kun je al wel wat schermafbeeldingen bekijken om een indruk te krijgen. Wil je wel al even kijken op de huidige website van verzien? Dat kan natuurlijk wel: verzien.nl

DAAG ONS UIT

Neem contact op met Henri via of bel 06 51 20 95 10

Voor Designgeeks was niets te gek bij het realiseren van mijn website en huisstijl. Ze dachten met mij mee, stonden open voor nieuwe ideeën en hebben me geholpen het dichtbij mijzelf te houden. De service en bereikbaarheid was prima. Ik ben heel trots op het eindproduct!

ines-kok-van-triest

Inès Kok- van Triest

Verzien