06 51 20 95 10

Online marketing strategie (Ook pixelperfect)

Een succesvolle website begint met een goede strategie. Voordat jouw website wordt ontworpen en gebouwd denken we graag mee over het doel en de doelgroep van de website. Wie wil je gaan bereiken met je website en op welke vragen heeft je site het antwoord? Wil je gaan verkopen of bezoekers informeren over je product of dienst?  In welke behoefte voorziet je website en waarin onderscheid je je van de concurrentie? Bezoekers zijn altijd op zoek naar ‘what’s in it for me’. We helpen je graag bij het beantwoorden van die vraag.

Een goede online marketing strategie is de basis voor het succes van je website.
Voor bezoekers is het belangrijk dat in één oogopslag duidelijk is wat ze op je site kunnen doen of vinden. Bezoekers beslissen in een fractie van een seconde of ze meer willen weten of dat ze verder zoeken. Wij zorgen ervoor dat bezoekers op jouw website blijven!

Zoekmachine vriendelijke websites

Designgeeks maakt zoekmachine vriendelijke websites die goed door Google doorzocht kunnen worden. Een uitstekende start voor je website kan een zoekwoord onderzoek zijn. Zo krijg je inzicht in op welke zoektermen wordt gezocht en of er veel concurrentie op zoektermen zit. Door regelmatig te bloggen over relevante zoekwoorden, zul je beter gevonden worden en interessant zijn voor je bezoekers. Maak vrijblijvend kennis met onze aanpak en kom langs voor een bak koffie.

DAAG ONS UIT

Neem contact op met Henri via of bel 06 51 20 95 10