06 51 20 95 10

Web development (Ook pixelperfect)

Op zoek naar een website die voor je werkt? Dan is het belangrijk dat je website er niet alleen aan de voorkant goed uitziet, maar ook technisch goed functioneert. Designgeeks ontwerpt mooie websites die soepel werken volgens de laatste technische trends. Wij zorgen ervoor dat je website gebruikersvriendelijk en snel is.

Pixelperfect en responsive

Alles voor een optimale gebruikservaring van je websitebezoekers. Of je site nu op een smartphone of op een groot scherm wordt bekeken, we zorgen ervoor dat je website perfect werkt. Daarom gaan we altijd voor pixelperfecte websites met perfectie op de vierkante pixel. Wij hebben passie voor design én code.

Websites die (voor je) werken

Er komt veel kijken bij het ontwikkelen van een website. Voor een goedwerkende website moeten veel verschillende puzzelstukjes in elkaar vallen. De navigatie moet in één oogopslag duidelijk zijn, het ontwerp aantrekkelijk en de techniek moet ervoor zorgen dat alles snel en soepel loopt. Bij elk websiteproject is het voor Designgeeks de uitdaging om alle onderdelen van je website tip top voor elkaar te hebben. Voor een optimale en soepele gebruikerservaring. Zo stellen we hoge eisen aan hosting van websites en nemen we alleen genoegen met het beste. We geloven in de integratie van website ontwerp én website ontwikkeling.

Web development door Designgeeks kenmerkt zich door oog voor detail, passie voor design én techniek. Laat je ook eens verassen door onze aanpak en neem contact op.

DAAG ONS UIT

Neem contact op met Henri via of bel 06 51 20 95 10