06 51 20 95 10

Webdesign portfolio (Ook pixelperfect)

Mooie websites, daar houden we van. Webdesign moet naast mooi zijn, ook werken en een doel hebben.

Een succesvolle website ontwerp begint voor Designgeeks met luisteren. We vragen je het hemd van je lijf voordat we beginnen aan een website ontwerp. Voor wie is de website bedoeld, wat is het doel van je website? Op welke vragen geeft je website het antwoord? Wat wil je uitstralen? Met een website laat je zien wie je bent. In één oogopslag moet voor de website bezoeker duidelijk zijn welke oplossing je biedt.

Online visitekaartje

Goed webdesign zorgt ervoor dat je bezoekers snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Daarom laten we veel bezochte pagina’s extra opvallen. Website navigatie is dan ook erg belangrijk binnen webdesign. Designgeeks ontzorgt je graag met een mooi ontworpen website, die uitstekend gebouwd én goed vindbaar is. Een website is het online visitekaartje van je onderneming en jij verdient een website die bij je past.

Responsive webdesign

Goed webdesign past zich ook aan het scherm waarop je de website bekijkt. Met een mooi woord “responsive”. Het is steeds belangrijker dat een website ook op een smartphone goed te bekijken is. Aan een kleiner smartphone scherm worden natuurlijk ook andere eisen gesteld dan aan een tablet of een groot computer scherm. Designgeeks zorgt ervoor dat je website zich aanpast aan het device waar deze op wordt bekeken.

DAAG ONS UIT

Neem contact op met Henri via of bel 06 51 20 95 10